Svatá trojice Vans: Vyčerpávající průvodce modely Authentic, Old Skool a Sk8 Hi

Vans, ikonická značka oděvů a obuvi, má ve svém arzenálu několik kultovních modelů, které získaly zvláštní místo v srdcích milovníků streetwearu a skateboardingu. Mezi nejoblíbenější patří modely Authentic, Old Skool a Sk8-Hi, tvořící takzvanou „Svatou Trojici Vans“.

Jak nosit boty Vans? – stylový průvodce

Vans Authentic je jedním z nejstarších modelů obuvi Vans, poprvé byl představený už v roce 1966. Jeho jednoduchý plátěný vzhled a podrážka s pruhovaným vzorem rychle získaly popularitu mezi prvními skateboardisty a subkulturou surfařů na kalifornském pobřeží od poloviny šedesátých let. Čistý a jednoduchý – takový je design ikonických bot Vans Authentic, vyznačuje se nízkým profilem a charakteristickým šněrováním. K dispozici může být v různých barevných provedeních, v poslední době můžete vybírat i zvýšené nebo odpružené platformy. Vans Authentic skvěle pasují k ležérnímu módnímu styl. Zkombinujte je s roztrhanými džíny a volným tričkem  pro bezstarostný a uvolněný vzhled. Přidejte trochu retro nádechu! Nosíte-li sukně nebo šortky, zkuste je sladit s Vans Authentic v kombinaci s crop-topem a cool slunečními brýlemi.

Jaká je nejlepší kombinace stylu a pohodlí?

Model Vans Old Skool, původně známý jako „Style 36“, se poprvé objevil koncem sedmdesátých let. Jeho inovativní design s bočním pruhem a koženým detaily změnil vnímání skateboardové obuvi a  stal se doslova ikonou mezi mladou generací vyznávající jízdu na prkně. Klíčovým prvkem Old Skool je charakteristická boční křivka z kůže nebo semiše, který dodává modelu nezaměnitelný vzhled. Pohodlná podrážka a odolný materiál zajišťují skvělý výkon při skateboardingu i každodenním nošení. Vans Old Skool můžete snadno včlenit do smart-casual outfitu. Doplňte je tmavými kalhotami a košilí pro elegantnější vzhled s příchutí streetwearu. Hrajte si s barvami! Monochromatický outfit s Vans Old Skool v centru pozornosti vytvoří jedinečný a vkusný dojem.

Chcete, aby vaše boty opravdu funkční a zároveň odolné?

Vans Sk8 Hi vstoupil na scénu také na sklonku sedmdesátých let a stal se první vysokou skate botou. Model byl navržen tak, aby poskytoval lepší ochranu kotníkům a rychle se stal masově oblíbeným mezi tehdejšími skateboardisty. Vysoký profil, prodloužený kotníkový límec a výrazné designové prvky dávají Sk8 Hi výrazný vzhled. Tento model perfektně kombinuje styl a funkčnost.  Vans Sk8 Hi jsou ideální pro sportovní chic vzhled. Skvěle vypadají s legínami a oversized mikinou. Přidání klobouku nebo beanie dodá outfitu ještě více uvolněnosti. Zakomponujte svoje Vans Sk8 Hi do klasického stylu. Nosíte-li kalhoty a tričko, přidejte k nim vysoké Vans Sk8 Hi, které zvýrazní celý outfit. 

Už jste si vybrali nové boty Vans?

„Svatá Trojice Vans“ – Authentic, Old Skool a Sk8-Hi – představuje nejen klasické kousky obuvi, ale také kus historie skate kultury. Každý z těchto modelů má své jedinečné vlastnosti, bez ohledu na to, zda jste skateboardista, módní nadšenec nebo prostě hledáte pohodlnou a stylovou obuv, Vans má co nabídnout prostřednictvím této ikonické trojice modelů.

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang