Jak na výběr erotické hračky – TOP rady

Díky celosvětovému rozhovoru o sexu a sexuálních hračkách jako metodě sebeobjevování a posouvání vztahů s partnerem na novou úroveň se svět kolem nás stal o něco bezpečnější a možnost vybrat si a koupit novou hračku online je atraktivní. 

Velkým plusem při výběru erotické pomůcky online je anonymita, takže můžete si koupit cokoliv, aniž byste opustili svůj domov. 

Internetový obchod Makeup poskytuje velký sortiment erotických pomůcek, kde každý najde něco pro sebe.

V tomto článku vám sdělíme informaci, jakou byste měli vědět před tím, než si koupíte svou první hračku pro dospělé.

Pro začátek vám hračky pomohou zažít různé vjemy, díky nimž si zúžíte okruh otázek na vaše preference, které si pokládáte poměrně často. Pokud zkusíte využit hračky sólo, pak vám pomohou zlepšit zábavu, odhalit svou sexualitu a citlivé oblasti, a pokud je použijete ve dvojici, budou hračky dokonalým doprovodem.

Jak si vybrat erotickou pomůcku

Nejdříve si musíte podívat na různé modely erotických pomůcek, které vás zajímají, prohlédnout si recenze a články. Hračka by měla vzbudit váš zájem a radost, může se vám líbit jeji design nebo určitá funkce. Možná vás hned napadne, jak se dá použít. 

Na co se musíte zaměřit v první řadě:

Materiál – skvělým univerzálním materiálem je silikon. Jedná se o lékařský silikon, který je hypoalergenní a zároveň antibakteriální, a zabraňuje tak šíření mikroorganismů, je nepřilnavý a nenarušuje pH pokožky.

Udržitelnost – silikonové hračky bez vibračních prvků lze vyvařit ve vodě až 20 minut a pokud se jedná o hračku s vibračním prvkem, lze ji umýt klidně mýdlem. Pro začátečníky se doporučuje silikon, protože se rychle zahřeje na tělesnou teplotu a je příjemný na dotek.

Voděodolnost – dobrá erotická pomůcka by měla být voděodolná. Pokud má ochranu proti vodě, znamená to, že jej můžete bezpečně umýt pod tekoucí vodou, ale neponořovat do vody. Nebo může být zcela voděodolná, takový model bude mít IVH-7 (to je technologický marker propustnosti vody). Tyto hračky lze bezpečně používat ve vaně nebo sprše.

Vibrační síla – pokud má hračka nějaký elektronický prvek, například vibrační motor, pak musíte pochopit rozsah těchto vibrací. Jaký je spodní práh vibrací a jak se hračka chová při maximální rychlosti/výkonu? Takové body lze zjistit od poradce nebo z recenzí hraček. To je zvláště důležité pochopit, pokud si nejste jisti, jaký druh stimulace se vám líbí, jste citliví nebo potřebujete intenzivní vibrace k dosažení orgasmu. Zpočátku je lepší věnovat pozornost hračkám s širokým rozsahem výkonu, abyste mohli vyzkoušet slabší a intenzivnější funkci.

Velikost – můžete si vzít pravítko a řídit se jím při výběru erotické pomůcky v internetovém obchodě. Pokud je to první hračka, vyberte si něco malého. Pro ženy je vhodná například vibrační kulka.

Jak vybrat typ hračky

Přemýšlejte o tom, jaký druh stimulace se vám líbí – vnější nebo vnitřní? Zajímá vás vibrace nebo chcete něco jiného? Toto jsou otázky, které byste si měli položit a probrat, než si vyberete z těchto typů hraček:

Vibrační kulky a podobné. Jedná se o malé vibrátory, které se obvykle používají pro vnější stimulaci. Pokud chcete vibrační stimulaci klitorisu, vulvy, bradavek a dalších vnějších částí těla, je to ideální volba. 

Vibrátor Králik. Tento typ erotické pomůcky má dva malé hroty schopné přenášet vibrace přímo na klitoris. Také obsahuje dva motorky, jeden ve špičce a druhý v dráždidle na klitoris a je vhodný pro vnitřní a vnější stimulaci. Režimy můžete samostatně přepínat, což umožňuje trénovat dosažení orgasmu z různých typů stimulace.

Anatomicky tvarované vibrátory. Jsou určeny pro vnitřní stimulaci, takže lze s nimi pohybovat rukama, ale budou stimulovat i vibrací. Vibrace uvolňují svaly a stimulují nervová zakončení jiným způsobem. Vibrátory mají také různé režimy — nejen rychlost a výkon, ale také rytmus. Různé rytmy také dávají různé pocity.

Vakuové stimulátory. Jsou to především erotické pomůcky na klitoris, ale nevibrují, spíše vytvářejí sací efekt. Uvnitř takového stimulátoru je membrána, která se pohybuje tam a zpět, saje, uvolňuje klitoris a tím ho stimuluje. Dá se použít i na bradavky, ušní lalůčky atd.

Pulzátory. Jsou vhodné pro milovníky penetrace. Mají magnetický mechanismus, který způsobuje, že se hračka pohybuje dopředu a dozadu a simuluje tak tření během pronikavého sexu.
Dilda. Jsou to penetrační hračky falického tvaru, které nemusí být nutně realistické. Nemají vibrace ani žádný elektronický prvek. Proto je lze například vařit pro sterilizaci.

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang