Hladké nebo vzorované – jaké dvoudílné dámské plavky zvolit?

V nejteplejších měsících roku jsou nezbytným prvkem šatníku plavky. Hodí se během horkého počasí, kdy trávíte hodně času u vody a často se opalujete. A je jedno, zda relaxujete na balkóně, na vaší zahradě, u Jadranu nebo na tropických plážích. Bez bikin se zkrátka neobejdete. Hladké nebo vzorované – jaké dvoudílné dámské plavky zvolit? Přečtěte si článek, ve kterém najdete mnoho zajímavých tipů.

Dámské dvoudílné plavky – najděte si svůj styl

Dámské dvoudílné plavky se již nevyrábí pouze pro ženy, které mají velikost XS, nyní je tolik možností, že i větší velikosti L, XL a XXL mohou vypadat úžasně. Ženy, které mají tuto velikost vždy vypadají dokonale na pláži i ve vodě. Současné dámské dvoudílné plavky https://modivo.cz/c/damske/obleceni/plazova-moda/plavky/dvoudilne jdou ruku v ruce s módou a pohodlím. To je velmi důležité, protože plavky, které vám dobře nepadnou nebo nemají vhodnou barevnou variantu, mohou být nepříznivé vašemu vzhledu.

Bez ohledu na to, zda máte smysl pro eleganci nebo dáváte přednost pohodlí a funkčnosti svých outfitů na prvním místě, máme pro vás dobrou zprávu: vyberte si plavky podle svých představ. Díky nabídce návrhářů, kteří nám pro letošní sezónu předložili fenomenální návrhy různých stylů, najdete pro sebe ten pravý model. Řada oblíbených značek jako Tommy Hilfiger, Calvin Klein nebo Roxy nabízí širokou škálu dvoudílných plavek v souladu s nejnovějšími světovými trendy.

Jaké dámské plavky zvolit?

Otázkou zůstává – jaké dámské plavky zvolit? Vybírat můžete hladké modely od značek: Patrizia Pepe, Triumph nebo E7 Emporio Armani, které snadno sladíte se spodním dílem. V nabídce však najdete například dvoudílné plavky, kdy je svrchní část zdobená flitry, zajímavým vzorem, sponami, apod. Vrchní část plavek tak v létě poslouží také jako náhrada za top k džínovým šortkám nebo k sukni na plážové párty.

Vsadit můžete například na trend 90. let, který stále patří k těm top, tedy pokud si nade vše ceníte pohodlí. Dvoudílné sportovní plavky ve stylu 90. let mají ultra jednoduchý design. Spodní díly jsou jednoduché hipsterské. V nabídce najdete modely, které nosily slavné modelky té doby. Svrchní část plavek mohou tvořit elastické topy se širokými ramínky – jsou velmi pohodlné, ale nezaručují oporu pro velké košíčky. Sportovní plavky přitahují pozornost krásnými intenzivními barvami: indigová, oranžová, žlutá, růžová a neonová. Trendem jsou však také klasické barvy jako jsou bílá a černá. Jak vidíte, možností pro výběr plavek je celá řada. V létě můžete experimentovat s barvami i stylem, a s trochou citu se můžete stát královnou pláže nebo večírku u bazénu.

Slaďte své dvoudílné plavky

Dámské dvoudílné plavky mají tu výhodu, že nemusíte vsadit vše na jednu kartu. Naopak, černý spodní díl můžete sladit s barevným vrchním dílem a naopak. Díky správným doplňkům vytvoříte hotový ucelený vzhled, a pokud je potřeba zakryjete své nedokonalosti a tak si zajistíte pohodlí a bezpečí. K plavkám si můžete pořídit také stylové pareo nebo pončo.

Nezapomeňte na vhodné boty, jako jsou sandálky nebo žabky. Důležitým doplňkem je rovněž plážová taška, kam dáte nejen láhev na vodu, ale také ručník a sáček s mokrými plavkami. Dvoudílné plavky letošní sezóny mají minimalistický design. Jsou jednoduché, asketické, sportovní nebo klasického stylu. Dámské dvoudílné plavky rozhodně nemusí být jen jednoduché.

Zdroj foto: pixabay

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang