Rodinná dovolená v Marsa Alam: tipy na zábavu pro děti i dospělé

Egypt se pyšní krásnými plážemi, tyrkysově modrým mořem a především super hotely, které se zaměřují na potřeby rodin s dětmi. Co vše tu můžete (nejen) s vašimi nejmenšími zažít?

Když přijde řeč na rodinnou dovolenou v Egyptě – Marsa Alam je tou nejlepší volbou. Proč? Každý si tu přijde na své! A především vám týden s all inclusive nevysaje celý rodinný rozpočet. Ceny za last minute zájezdy totiž klesají klidně i k 7 000 Kč za osobu. Takové najdete na jednom místě – vyhledávači dovolené Skrz.cz

Gró každé pořádné dovolené? Zážitky!

Pořádná akce aneb To pravé pro milovníky adrenalinu. Windsurfing, parasailing, vodní lyžování a další zábava, ze které se vám rozproudí krev žilách. Tahle kratochvíle možná bude hlavně pro dospěláky, protože děti by se mohly bát. Pokud ale máte doma stejného dobrodruha, jako jste vy sami, pak neváhejte.

Jak nahoře, tak i dole?

Co by to bylo za poznávání světa, kdybyste vynechali jeho dolní část? A tím nemyslíme peklo. Řeč je přece o podvodním světě! Egypt je pro milovníky šnorchlování a potápění hotový ráj. A zrovna v Marsa Alam jsou pro ponor za barevnými korálovými útesy, rybičkami a rostlinami ty nejlepší podmínky. Na své si přijdou začátečníci i zkušení potápěči, kteří hledají vzrušující výzvu.

U výletů ještě zůstaneme

Pokud milujete památky, historii a nevadí vám si za zážitky popojet i mimo resort, nezapomeňte na to, že některé skvosty ze světového dědictví UNESCO jsou právě v Egyptě. Například pyramidy v Gíze. Ty se dokonce řadí mezi jediný ze sedmi divů světa, který se dochoval do současné doby. Skutečně dechberoucí.

Vraťte se společně do dětských let

Marsa Alam láká rodiny s dětmi také parádní aquaparky. Tobogány, skluzavky, vodní atrakce a jiné radovánky nejsou jenom pro děti. Tedy… původně ano, ale jako jejich doprovod si přece můžete rovnou užít i trochu srandy, ne? Navíc z toho budete mít nádherné vzpomínky, které jim vykouzlí úsměv na tváři a rozzáří oči štěstím.

Možností, jak trávit čas v Egyptě, je samozřejmě daleko více, ale věříme, že jste našli inspiraci už teď. Tak krásnou dovolenou přejeme!

Zdroj obrázku: YouraPechkin / stock.adobe.com

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang