Aktivní dovolená? Tyto doplňky se vám mohou hodit

/PR článek/ Chcete-li trávit aktivně svoji dovolenou, bude to chtít do výbavy zařadit i pár užitečných doplňků. Na následujících řádcích si na ně posvítíme pěkně zblízka. Ať už vyrazíte na kolo nebo na vysokohorskou túru, nezapomeňte ani na kvalitní oblečení a obuv. I o tom si níže něco prozradíme. Proto čtěte a pojďte se inspirovat s námi.

Jaké doplňky a oblečení se vám budou hodit na horskou túru?

Na vysokohorskou turistiku si nezapomeňte obstarat kvalitní boty s dobře odpruženou podrážkou. Nejlépe uděláte, když se na hory vybavíte trekingovou obuví, kterou doplníte o funkční oblečení. To musí být zejména prodyšné, aby dobře odvedlo pot od těla. V kurzu jsou zejména sportovní legíny, které jsou nejen funkční, ale také dobře vypadají. Pro inspiraci se koukněte např. i zde: https://sportano.cz/fitness-obleceni-a-boty/fitness-leginy. Na túru do podhůří i do vysokých hor se můžete vybavit také trekingovými holemi. Ty budou chytře šetřit váš pohybový aparát. Na turistiku vám pak nesmí chybět ani turistický batoh s bederními a s prsními pásy. Velké oblíbenosti se u turistů těší i smart digitální hodinky. Ty mohou měřit např. vaši trasu, ale i tep nebo rychlost.

Jaké příslušenství využijete při cyklistice?

Oblíbeným sportem na dovolené je i cyklistika. Na cyklo toulky využijete kvalitní cyklistickou helmu. Chybět by vám neměly ani cyklistické rukavice a potřebná světla či blikačka. Alfa a omega cyklistiky je kvalitní kolo. Na trhu je jich celá řada a záleží tak zejména na vás, co vám bude vyhovovat. Někteří z vás dají přednost elektrickému kolu. Jiní zase raději sáhnou po horské klasice. Chystáte-li se jezdit spíše na rovném povrchu, jako jsou cyklostezky nebo silnice, vystačíte si s tzv. silničním kolem. I na jízdu na kolo pak budete potřebovat vhodné oblečení a boty. Podívat se můžete i na oblíbený e-shop Sportano. Tady si cyklistické doplňky vybere i ten nejnáročnější zákazník. Chcete-li mít přehled o sportovních doplňcích, můžete nakouknout např. tady: https://sportano.cz/znacky/la-sportiva. Značka La Sportiva je sázkou na jistotu.

Které doplňky nezapomenout na vodní sporty?

K dovolené odjakživa patří i vodní sporty. Vsadit můžete např. na klasické plavání nebo na potápění. Na plavání si vystačíte s plavkami. Ty by měly být rychleschnoucí a měly by vám dobře padnou na tělo. Jedině tak si užijete maximum zábavy při vodním dovádění. K potápění si obstarejte vhodnou obličejovou masku a šnorchl. Do větší hloubky se vám bude hodit také kyslíková bomba a ploutve. Velkým hitem letošní sezóny je i elektrické prkno na vodu. To vám nabídne nevšední zážitek, na který budete s rodinou po celý rok rádi vzpomínat. Na elektrickém prkně lze nejen aktivně jezdit, ale také odpočívat. I u vody pak můžete nosit speciální smart hodinky. Ty by však měly být dobře vodotěsné, aby správně plnily svoji funkci. Na stylové kousky se můžete podívat např. i zde: https://sportano.cz/smartwatch-a-sportovni-hodinky. Tady s výběrem nešlápnete vedle.

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang