Víceúčelové dámské zimní bundy – vyberte si jeden model a mnoho řešení!

damske-zimni-bundy

Jestliže hledáte praktický kousek oblečení do vašeho šatníku, budou zimní víceúčelové bundy tím správným řešením i pro vás. Bundy pro ženy mohou mít mnoho podob. Na následujících řádcích si tak prozradíme, po jaké bundě se poohlédnout, aby nám sloužila na celou řadu příležitostí. Čtěte a inspirujte se!

Jaký model zimní bundy vám poslouží na různé typy akcí?

Dámské zimní bundy mohou mít mnoho podob. Velký výběr najdete např. i na e-shopu Bolf. Hledáme-li svršek na různé druhy událostí, měli bychom se zaměřit na důležité prvky bundy. Pozornost bychom měli věnovat nejen designu a barvám, ale také materiálu a střihu dámské bundy. V kurzu budou letos módní parky.

Ty mají praktické stahování v pase a hodí se do společenských i do business outfitů. Vzít si ji pak můžete i na procházku parkem nebo na výlet do přírody. Jejich využití je tedy opravdu široké. Vedle pak nešlápnete ani s prošívaným modelem dámské zimní bundy. Tu můžete vzít na oslavy, ale také na promoce nebo na posezení s přáteli. Volit můžete krátké, ale i prodloužené dámské bundy.

Prodloužené modely sluší především vysokým ženám. Za univerzální model dámské bundy lze považovat i lyžařská bunda. Tu využijete ve městě i na svahu. K elegantním outfitům ji už ale neoblečete. Je tedy určená spíše pro sportovně založené dámy, které i na volnočasové aktivity volí funkční oblečení.

Jaké barvy, vzory a motivy by měla mít naše víceúčelová bunda?

Zmíněné modely víceúčelových bund mohou mít různou barvu. Je tedy dobré, abychom měli o trendech přehled. V letošní sezóně nešlápnete vedle v bundách v přírodních a v pastelových odstínech. Hnědé, pistáciové i krémové modely dámských svršků tak budou dobrou volbou.

Vyhýbat se však nemusíte ani černé nebo bílé klasice. Černá a bílá jsou barvy univerzální a dobře je tak sladíte i s pestrobarevným oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. In budou ty květinové a zvířecí. I bunda pak může disponovat vzory. Myslete však na to, že mnoho vzorů a motivů v jednom outfitu by mohlo působit zbytečně chaoticky a nesourodě.

Zvolíme-li si tedy vzorovanou bundu, bude dobré vybírat si k ní už jen decentní jednobarevné módní doplňky. Naopak k jednobarevné bundě se budou hodit i pestrobarevné doplňky nebo doplňky se vzory a s motivy. Vše v duchu hesla, které říká, že méně znamená mnohdy více.

Jaký střih víceúčelové bundy letos zvolit?

V letošní sezóně neuděláte chybu s prodlouženým kabátem nebo s parkou končící těsně nad kolena. Delší střihy dámských bund sluší především dívkám a ženám s vyšší figurou. Ženám s nižší postavou totiž přidělávají nějaké to kilo navíc. Pro dámy s nízkou postavou jsou pak jako dělané bundy do pasu nebo vypasované svršky.

Podle typu vaší postavy můžete vybírat zimní bundy v regular fit nebo v slim fit provedení. Slim fit kousky budou slušet ženám s normální nebo se štíhlou postavou. Díky upnutému střihu vyniknou dámské křivky v celé své parádě. Máte-li nějaké to kilo navíc, nemusíte si zoufat. Na trhu jsou pro vás k mání dámské multifunkční bundy v regular fit provedení. Tento střih je volnější, velmi pohodlný a sluší i ženám, které se v slim fit modelech cítí příliš stísněně. 

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang