Proč jsou dárkové poukazy nejlepším řešením dárků na poslední chvíli

To máte pořád něco. Narozeniny, svátky, výročí. Zase vám něco uniklo? Zapomněli jste vymyslet dárek? Nic není ztraceno. I jako zapomnětlivci můžete nakonec svým dárkem zazářit, a dokonce darovat ještě něco lepšího než ti, co si s dárkem poctivě lámali hlavu už několik týdnů předem.

Tím zázračným dárkem jsou dárkové poukazy nebo vouchery. Zapomeňte ale na poukaz pro muže či ženy někam do obchodu s oblečením, do knihkupectví nebo drogerie. Darujte něco lepšího – zážitkový poukaz ze serveru Bombadar.

Zážitek je tím nejlepším dárkem

Na Bombadar najdete spoustu bomba dárků, zážitků, na které obdarovaný nikdy nezapomene. Jde jenom o to vybrat ten správný. Popřemýšlejte, zda hledáte dárek pro dobrodruha, milovníka adrenalinu, nebo romantickou duši. Pro všechny se dá něco najít. Seskok padákem, let balonem, jízda na závodním okruhu, létání na flyboardu, nebo pobyt v zahraničí, wellness víkend.

Ať už hledáte dárkové poukazy pro muže, nebo ženy, na Bombadar určitě vyberete. A nejlepší je, že tenhle dárek budete mít vyřešený za několik minut. Do oslavy to ještě stíháte!

Dárkový e-voucher máte do minuty v e-mailu

Když si na portálu prohlédnete vouchery pro muže či ženy a vyberete ten pravý, máte dvě možnosti. Buď si ho necháte zaslat poštou ve fyzické podobě (tedy na papíře), nebo e-mailem. Ve druhém případě je celý proces velmi rychlý. Poukaz pro muže či ženu zakoupíte a ihned vám přijde e-mail. Na vás je, jak s ním naložíte. Buď poukaz vytisknete a předáte v obálce v papírové podobě, nebo ho obdarovanému prostě přepošlete e-mailem.

Vynikající dárek na dálku

Dnes je čím dál častější, že žijete nebo se pohybujete daleko od své rodiny či blízkých. To ale neznamená, že je nemůžete obdarovat. Právě dárkové poukazy pro muže a ženy jsou ideální příležitostí. Poukaz objednáte a přepošlete elektronicky. E-mailem, přes WhatsApp, iMessage nebo na Messengeru. Dárek, který udělá opravdovou radost, vyřešíte i na dálku, a hlavně za pár minut

Nikdo se nedozví, že jste nestíhali

Na samotném dárkovém poukazu není nikde vidět datum objednání, takže obdarovaný určitě nepozná, že jste dárek sháněli na poslední chvíli. Na poukazu mimochodem není ani žádné konkrétní datum jeho uplatnění. Nějakou dobu platnosti sice má, ale konkrétní datum realizace si volí až sám obdarovaný podle toho, kdy se mu to hodí.

Nezní to všechno ideálně? Tak si tenhle nápad udržte v hlavě a vzpomeňte si na něj, až někdy zapomenete na dárek, nebo budete marně přemýšlet, co originálního darovat.

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang