Jak stylově nosit dámská oversized trička?

osversized-tricka

Nošení oversized triček je trendem již nějakou tu sezonu. Zatím to vypadá tak, že tento volný a pohodlný kousek nikam z našich šatníků neodchází. Z oversized triček totiž můžete vytvořit mnoho perfektních outfitů od klasiky, přes nejnovější módní kombinace, až po pouliční styly. Poradíme vám, jak na to, abyste v oversized tričkách vypadaly stylově.

Připoutejte se

Teda, ne úplně doslovně. Pásky jsou ale perfektním doplňkem oversized triček https://www.housebrand.com/cz/cz/zena/obleceni/tricka-topy/oversized. Dodají tvar vašemu pasu a vypadají velmi atraktivně. Odvážné černé pásky jsou často tím, co tyto zdánlivě jednoduché kousky oblečení mění na trendové. Pokud máte odvahu, nebojte se barev.

Pásky nemusí být vždy nutně jenom černé. Můžete si zvolit i zábavné barvy, jako je červená, zelená, modrá, nebo metalická stříbrná, či dokonce zlatá. Tento outfit můžete nosit ve dne i v noci a vše záleží jen na tom, jak moc odvahy a sebevědomí máte.

Oversized tričko se šortkami

Oversized trička se šortkami jsou velmi zábavná a skvěle se spolu nosí. Jsou ležérní, ale zároveň představují odvážnou módní kombinaci – záleží jen tom, jaké barvy a styly k sobě zvolíte. Vyberte si zajímavé oversized tričko – House Brand například – a spojte jej s modrými, černými nebo dokonce bílými džínovými šortkami. Uvidíte, že budete vypadat naprosto skvěle.

Tento outfit můžete nosit na brunch s přáteli nebo na neformální den do práce. Hodí se ale také na nakupování nebo na vyřizování všeho, co zrovna potřebuje řešit. Oceníte hlavně to, že tato kombinace je pohodlná, stylová a snadno se nosí. Ovesized trička s kraťasy jsou všechno, co potřebujete, abyste vytvořily suverénně ten nejlepší možný oufit!

Uvažte to!

Tento styl nejvíce milují královny módy a glamu. Je ležérní, ale uzel na přední straně dodává outfitu elegantní atmosféru, která vypadá skutečné stylově. Oversized tričko jakékoliv značky oblečení, na kterém si vepředu uvážete uzel, lze nosit přes sukni, džíny nebo šortky. V závislosti na příležitosti si jej můžete vhodně doplnit doplňky.

Ve dne i v noci budou tato oversized trička jednoduše vypadat dokonale. Jsou tou nejlepší kombinací pohodlí a stylu. Bez ohledu na barvu a styl triček, které hledáte, dámské tričko – internetový obchod House Brand nabízí ve střihu a odstínech, které se vám zalíbí.

Copyright © 2024 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang