Vejce po pavlovicku – recept

Počet osob:

6

Doba přípravy:

40 minut

Ingredience:

600 g předního hovězího 8 ks vajec 150 g hladké mouky 100 g slaniny 1 ks cibule 1 ČL sádla pepř sůl

Postup:

Maso jemně semeleme, přidáme 2 vejce, jemně nakrájenou cibuli, mouku,trochu vody a vypracujeme se solí a pepřem. Zbylá vejce uvaříme natvrdo. Z hmoty připravíme šest plátků a do každého zabalíme jedno vařené vejce. Omotáme plátkem slaniny, spíchneme párátkem a pečeme ve vymaštěném alobalu ve vyhřáté troubě 10-15 minut. Podáváme s bramborem a tatarskou omáčkou.

O receptu Vejce po pavlovicku 04.12.2011 04.12.2011 8x

sowinka

 

Vejce po pavlovicku

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang