Názvy: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Z
Zařazení:
Hlavní jídla, Slané pečivo
Kuchyně:
Počet osob:
4
Doba přípravy:
80 minut

Ingredience:
500 g hladké mouky 1 lžíce soli 1 lžíce olivového oleje 1 kostka droždí
250 ml studené vody
Postup:
Všechny ingredience důkladně promícháme a vypracujeme v husté těsto, které necháme kynout tři čtvrtě hodiny na teplém místě. Vykynuté těsto rozválíme na tenké placky, které položíme na plech (z těsta můžeme vytvořit klasický kulatý tvar nebo těstem vyplnit celý plech). Po nazdobení dle vlastní chuti pečeme italskou pizzu v troubě vyhřáté na 200° C, přibližně čtvrt hodiny.
O receptu Těsto na italskou pizzu 03.03.2011 11.08.2011
1321x, uvařeno: 4x
3.615
Další fotografie k receptu Těsto na italskou pizzu
Fotku vložil: Martin
Těsto na italskou pizzu
Poslední související příspěvky v diskusním fóru
Kuchařské drbání
Linecké cukroví
Jaké jednoduché cukroví by jste doporučili?
Kategorie receptů
Podobné recepty jako Těsto na italskou pizzu:
Těsto na štrudl, Bramborové těsto, Ořechové rohlíčky – plundrované těsto, Těstoviny s italskou omáčkou, Těsto na pizzu, Těsto na plněné rohlíčky, Italské těsto na domácí Pizzu, Základní těsto na palačinky, Těsto na langoše, Příprava těsta na pizzu, Linecké těsto, Listové těsto jednoduše, Základní omáčka na pizzu, Domácí listové těsto, Vanilkové piškotové těsto, Odpalované těsto na knedlíky, Základní palačinkové těsto, Strakaté těsto na dort, Třené linecké těsto, Odpalované těsto na věnečky,
Často hledané recepty:
palačinky těsto, langoše těsto, bramborové těsto, piškotové těsto, listové těsto, pizzu těsto, na pizzu těsto, kynuté těsto, základní těsto na pizzu, těsto na picu,