Názvy: A B C Č D E F G H I J K L M N O P R Ř S Š T U V Z Ž
Zařazení:
Domácí pekárna
Doba přípravy:
5 minut

Ingredience:
200 ml vody 200 ml černého piva (možno upravit poměr piva vs. voda) 25 g másla nebo 1 lžíce oleje 1,5 lžičky cukru (stačí 1 lžička) 2 lžíce sušené bramborové kaše 1 lžíce octa 2 lžičky soli 1 lžička kmínu 100 g špaldové mouky 200 g žitné celozrnné mouky nebo žitné chlebové mouky 300 g pšeničné hladké mouky nebo pšeničné celozdrnné či pšeničné chlebové mouky 10 – 15 g droždí po zvukovém signálu můžeme ale nemusíme přidat: 2,5 lžíce sezamových semínek
2 lžíce slunečnicových semínek
Postup:
Ingredience dáme do domácí pekárny a nastavíme na základní program na kg, případně stačí i na 750 g. Uvedená doba přípravy tohoto chleba samozřejmě zahrnuje jenom práci spojenou s přípravou surovin na těsto a zapnutím domácí pekárny 🙂
O receptu Špaldovo pšenično žitný chléb z domácí pekárny 07.03.2011 07.03.2011 248x
1
Další fotografie k receptu Špaldovo pšenično žitný chléb z domácí pekárny
Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem
Špaldovo pšenično žitný chléb z domácí pekárny
K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář
Poslední související příspěvky v diskusním fóru
Hledání v receptech
Kategorie receptů
Podobné recepty:
Domácí utopenci, Chléb zdravého života, Tvarohový chléb, Domácí termix, Domácí tavený sýr, Zapečený chléb, Domácí vlašský salát, Italský chléb v domácí pekárně, Domácí utopence, Domácí mrkvový džus, Domácí bylinkové houstičky, Domácí česneková pomazánka, Jednoduchá domácí pizza, Domácí sýrové kuličky, Domácí chleba, Domácí pizza, Domácí nudle s praženou krupicí, Sýrový chléb ve vajíčku, Chléb ve vajíčku s oblohou, Domácí rafaelo, Domácí tatarka, Králík s domácí nádivkou, Domácí sýr, Pivní chléb z domácí pekárny, Pivní chléb s klobásou z domácí pekárny, Domácí boršč, Rýžový nákyp v domácí pekárně, Zapékané domácí müsli, Domácí čalamáda, Podmáslový chléb z domácí pekárny, …