Počet osob:
2
Doba přípravy:
15 minut
Ingredience:
250 g mletého masa 2 natvrdo uvařená vejce 1 cibule směs koření do mletých mas (majoránka, tymián, nové koření, pepř, zázvor, kmín) sůl
strouhanka na obalení
Postup:
Mleté maso smícháme s nastrouhanou cibulí, přidáme koření a osolíme. Pak rozdělíme hmotu na dvě části a do každé zabalíme jedno vejce natvrdo. Vytvarujeme dvě koule, které obalíme ve strouhance. Vložíme do mikrovlnné trouby a vaříme 8 – 10 minut. Po ukončení varného procesu necháme asi 4 minuty odpočinout. Pštrosí vejce před podáváním rozpůlíme. Příloha:
Bramborová kaše nebo vařené brambory, zeleninová obloha.
O receptu Pštrosí vejce 22.04.2012 22.04.2012 16x
Pštrosí vejce