Pštrosí vejce – recept

Počet osob:

2

Doba přípravy:

15 minut

Ingredience:

250 g mletého masa 2 natvrdo uvařená vejce 1 cibule směs koření do mletých mas (majoránka, tymián, nové koření, pepř, zázvor, kmín) sůl

strouhanka na obalení

Postup:

Mleté maso smícháme s nastrouhanou cibulí, přidáme koření a osolíme. Pak rozdělíme hmotu na dvě části a do každé zabalíme jedno vejce natvrdo. Vytvarujeme dvě koule, které obalíme ve strouhance. Vložíme do mikrovlnné trouby a vaříme 8 – 10 minut. Po ukončení varného procesu necháme asi 4 minuty odpočinout. Pštrosí vejce před podáváním rozpůlíme. Příloha:

Bramborová kaše nebo vařené brambory, zeleninová obloha.

O receptu Pštrosí vejce 22.04.2012 22.04.2012 16x

 

Pštrosí vejce

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang