Polévka z hovězí konzervy – recept

Počet osob:

4

Doba přípravy:

20 minut

Ingredience:

1 konzerva hovězího masa ve vlastní šťávě kořenová zelenina (mrkev, celer, petržel, i mražená) sůl pepř libeček

polévkové nudle

Postup:

Obsah konzervy dáme do 1 litru vody a přivedeme k varu. Přidáme kořenovou zeleninu pokrájenou na kostky a libeček. Vaříme, až je maso měkké. Maso vyjmeme, nakrájíme na kousky a vrátíme do polévky.

Polévku z hovězí konzervy dochutíme solí a pepřem podle chuti a podáváme.

O receptu Polévka z hovězí konzervy 19.11.2011 19.11.2011

 

Polévka z hovězí konzervy

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang