Pivní těstíčko na obalení masa – recept

Názvy:      A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  Z 

Zařazení:

Hlavní jídla, Vepřové maso, Drůbež

Doba přípravy:

10 minut

Ingredience:

2 vaječné bílky 1 hrnek hladké mouky 1 hrnek piva 1 lžíce cukru sůl pepř

Postup:

Nejdříve si ušleháme dva bílky, ke kterým přidáme do větší misky všechny ostatní ingredience na pivní těstíčko. Vše ušleháme metlou na těstíčko, které necháme chvíli odpočinout v chladničce. Zatím si připravíme maso, které standardně omyjeme, nakrájíme na řízky nebo menší kousky. Jednotlivé kousky masa postupně namáčíme do těstíčka a rovnou smažíme na rozpáleném oleji. Toto pivní těstíčko se skvěle hodí na obalování kuřecích řízků a ryb, ale také řízků z vepřového masa. Je skvělou a velmi chutnou alternativou ke klasickému trojobalu.K řízkům obalovaným v pivním těstíčku podáváme jako přílohu zejména brambory, ať již vařené, opečené nebo smažené v podobě hranolek. Chuť masa v pivním těstíčku skvěle podtrhne zeleninová obloha.

Poznámka: jako míra byl použit hrnek o objemu čtvrt litru

O receptu Pivní těstíčko na obalení masa 10.08.2011 26.11.2011

227x, uvařeno: 1x

JaninaV



4.2 4

Další fotografie k receptu Pivní těstíčko na obalení masa

Pivní těstíčko na obalení masa

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Rybí prsty bez rybího masa
večeře

Kategorie receptů

Podobné recepty jako Pivní těstíčko na obalení masa:

Pomazánka z kuřecího masa s jablky a mrkví, Kapr v pivní páře, Tatarák bez masa, Tatarák bez masa se zeleninou, Čína z Robi masa, Slaná roláda bez masa, Tatarský biftek bez masa, Polévka z mleteho masa, Pivní psi, Pivní štrúdl, Uhlířina bez masa, Kroupy zapečené se zbytky masa od neděle, Plněné plátky masa kys.zelím, Placičky z mletého vepřového masa, Pivní polévka se žloutky, Tvarohové karbanátky bez masa, Roláda z mletého masa, Pivní pomazánka, Pomazánka z vařeného masa, Pivní polévka studená,

Často hledané recepty:

paštika z jater a masa, mandlová masa, závitky z vepřového masa, omáčka z vepřového masa, svíčkova z křecího masa, hermelín s pivní omáčkou, plněný hermelín žampiony s pivní omáčkou, plněný hermelín žampiony s pivní om, medailonky z telecího masa, kuře v pivní marinádě,

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang