Piškotová roláda – jahodová – recept


Názvy:        A  B  C  Č  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  R  Ř  S  Š  T  U  V  Z  Ž 

Zařazení:

Moučníky

Doba přípravy:

75 minut

Ingredience:

5 vajec 100 g cukru krupice 150 g hladké mouky tuk na vymazání plechu mouka na vymazání plechu na krém: 250 g másla

300 g jahodového džemu

Postup:

Nejdříve si připravíme piškotové těsto. 5 vajec ušleháme s cukrem do pěny (asi 15 min v elektrickém šlehači). Opatrně vmícháme mouku a těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech. Pečeme ve vyhřáté troubě na 150 stupních asi 12 minut, pak piškotový plát hned po vytažení z trouby položíme na utěrku, stočíme do rolky a přikrejeme vlhkou utěrkou. Po vychládnutí (asi 35 minut) rolku rozbalíme a naplníme krémem – utřeme máslo a postupně do něj vmícháváme jahodový džem. Po naplnění roládu zatočíme a potřeme částí krému, který jsme si odložili. Povrch můžeme ozdobit zubatou stěrkou.
O receptu Piškotová roláda – jahodová 20.08.2010 20.08.2010 1023x

Martin



0

Další fotografie k receptu Piškotová roláda – jahodová

Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem

Piškotová roláda – jahodová

+ vložit nový komentář

K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

Hledání v receptech

Kategorie receptů

Podobné recepty:

Zelená roláda, Krůti roláda s kapustou, Jehněčí roláda, Piškotová buchta, Davidova sýrová roláda, Kuřecí roláda s rýží a zelný salát, Kuřecí roláda plněná smaženicí /houbovou/, Slaná roláda bez masa, Maminčina bramborová roláda, Roláda, Kuřecí roláda, Báječná roláda, Piškotová roláda, Pizza roláda, Špenátová roláda, Niva roláda, Sirečková roláda, Roláda z mletého masa, Listová roláda, Sváteční roláda, Piškotová roláda, stáčená za studena, Roláda s jahodovou šlehačkou, Sýrová roláda, Kokosová roláda, Kuřecí roláda ii., Sýrová roláda ii., Uherská sýrová roláda, Pikantní sýrová roláda, Kuřecí roláda se slaninou, Nepečená kokosová roláda, …

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang