Názvy: A B C Č D E F G H I J K L M N O P R Ř S Š T U V W Z Ž
Zařazení:
Předkrmy, Bezmasá jídla, Zelenina a houby, Chuťovky
Doba přípravy:
30 minut

Ingredience:
150 g brynzy 100 g pomazánkového másla 4 ks paprikových lusků 1 lžíce strouhaného křenu nebo Křenexu trochu čerstvé petrželky sůl
Postup:
Pomazánkové máslo dáme do misky, přidáme brynzu a vymícháme na hladký krém. Přidáme křen nastrouhaný na jemném struhadle nebo Krenex a podle chuti přisolíme. Paprikové lusky omyjeme, osušíme a zbavíme stopek i jadřinců. Připravené papriky naplníme připravenou brynzovou pomazánkou a dejte je chladit. Můžete je dát i na půl hodiny do mrazáku. Ztuhlé naplněné papriky rozkrájíme na kolečka a podáváme na plátcích tmavého chlba. Můžeme je posypat petrželovou natí nasekanou najemno.
O receptu Papriky s brynzovou náplní 20.08.2010 20.08.2010 190x
0
Další fotografie k receptu Papriky s brynzovou náplní
Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem
Papriky s brynzovou náplní
K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář
Poslední související příspěvky v diskusním fóru
Kategorie receptů
Podobné recepty:
Pečené plněné papriky, Papriky na másle, Pečené papriky plněné masem a rýží, Plněné papriky, Plněné papriky pečené na plotně, Papriky plněné brynzou, Papriky plněné sýrem, Neapolské papriky, Plněné papriky podle babičky, Papriky s těstovinovou náplní, Zapečené papriky, Plněné baklažány, rajčata a papriky, Papriky s balkán.sýrem, Zapékané plněné papriky, Papriky plněné česnekovou pomazánkou, Hruškový koláč s tvarohovou náplní, Zapečené žampiony se salámovou náplní, Plněné papriky(trochu jinak), Slaný závin se zelnou náplní, Papriky se sýrovou náplní,
Často hledané recepty:
papriky, papriky s rajskou omáčkou, plněné papriky, masem papriky plněné, papriky plněné mletým masem, pečené papriky, grilované papriky, nakládané papriky, smažené papriky, smažené papriky plněné fetou,