Kapr dušený na pepři a česneku – recept


Názvy:        A  B  C  Č  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  R  Ř  S  Š  T  U  V  Z  Ž 

Zařazení:

Hlavní jídla, Ryby

Ingredience:

600 g naporcovaného kapra bez páteře 3 stroužky česneku mletý pepř 300 g syrových brambor 100 g cibule 80 g másla šťáva z jednoho citrónu zelená petržel vývar z masoxu

sůl

Postup:

Porce potřeme česnekem utřeným se solí a opepříme. Oloupané brambory a cibuli nakrájíme na tenké plátky. Větší zapékací misku vymažeme máslem a narovnáme do ní připravené porce kapra. Mezery mezi porcemi kapra vyplníme nakrájenými brambory a cibulí a pokrm zalijeme vývarem, aby porce kapra byly zcela potopeny. Povrch posypeme jemně usekanou zelenou petrželí, zakapeme citrónovou šťávou, zakryjeme pokličkou a dusíme v troubě asi 45 minut.

O receptu Kapr dušený na pepři a česneku 07.09.2010 07.09.2010 160x

Lucka1977

 



0

Další fotografie k receptu Kapr dušený na pepři a česneku

Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem

Kapr dušený na pepři a česneku

+ vložit nový komentář

K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář

Poslední související příspěvky v diskusním fóru

 

Hledání v receptech

Kategorie receptů

Podobné recepty:

Kapr v županu, Kapr v těstíčku, Kapr v alobalu, Kapr v pivní páře, Kuřecí stehna na česneku, Kapr v zeleninové marinádě, Květák na česneku s kečupem, Dušený pstruh s limetkou, Losos na pepři se smetanovou omáčkou, Pruhovaný kapr, Plzeňský kapr, Kapr na zelenině pečený ve vlastní šťávě, Kapr na papr, Kuře na chilli a na česneku, Jihočeský kapr, Pečené kuře na česneku, Maso na česneku a žampionech, Dušený hrášek, Slovenské papriky na česneku, Kuřecí kostky na česneku, Kuře na česneku, Kapr na česneku, Kapr na zelí, Kapr na sardeli, Kapr po mlynářsku, Kapr po židovsku, Kapr s nádivkou, Kapr v pikantním těstíčku, Kuře s nivou na česneku, Dušený kapr s karotkou, …

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang