Názvy: A B C Č D E F G H I J K L M N O P R Ř S Š T U V Z Ž
Zařazení:
Hlavní jídla, Ryby

Ingredience:
600 g naporcovaného kapra bez páteře 3 stroužky česneku mletý pepř 300 g syrových brambor 100 g cibule 80 g másla šťáva z jednoho citrónu zelená petržel vývar z masoxu
sůl
Postup:
Porce potřeme česnekem utřeným se solí a opepříme. Oloupané brambory a cibuli nakrájíme na tenké plátky. Větší zapékací misku vymažeme máslem a narovnáme do ní připravené porce kapra. Mezery mezi porcemi kapra vyplníme nakrájenými brambory a cibulí a pokrm zalijeme vývarem, aby porce kapra byly zcela potopeny. Povrch posypeme jemně usekanou zelenou petrželí, zakapeme citrónovou šťávou, zakryjeme pokličkou a dusíme v troubě asi 45 minut.
O receptu Kapr dušený na pepři a česneku 07.09.2010 07.09.2010 160x
0
Další fotografie k receptu Kapr dušený na pepři a česneku
Fotografie tohoto receptu dosud chybí, ale můžeš ji zkusit vyhledat googlem
Kapr dušený na pepři a česneku
K tomuto receptu dosud nebyl vložen žádný komentář
Poslední související příspěvky v diskusním fóru
Hledání v receptech
Kategorie receptů
Podobné recepty:
Kapr v županu, Kapr v těstíčku, Kapr v alobalu, Kapr v pivní páře, Kuřecí stehna na česneku, Kapr v zeleninové marinádě, Květák na česneku s kečupem, Dušený pstruh s limetkou, Losos na pepři se smetanovou omáčkou, Pruhovaný kapr, Plzeňský kapr, Kapr na zelenině pečený ve vlastní šťávě, Kapr na papr, Kuře na chilli a na česneku, Jihočeský kapr, Pečené kuře na česneku, Maso na česneku a žampionech, Dušený hrášek, Slovenské papriky na česneku, Kuřecí kostky na česneku, Kuře na česneku, Kapr na česneku, Kapr na zelí, Kapr na sardeli, Kapr po mlynářsku, Kapr po židovsku, Kapr s nádivkou, Kapr v pikantním těstíčku, Kuře s nivou na česneku, Dušený kapr s karotkou, …