Frankfurtská polévka – recept

Ingredience:

2 nožičky párků 1 l hovězího vývar 1 cibule 2 lžičky sladké mleté papriky 80 g hladké mouky 1 dl mléka sůl pepř kadeřavá petržel

kousek másla

Postup:

Cibulku nakrájíme najemno, osmahneme na másle a přidáme papriku s moukou. Vše důkladně promícháme, chvíli smažíme a přidáme připravený vývar (můžeme nahradit i bujónem). Nepřestáváme míchat a polévku pořádně provaříme.

Na závěr osolíme, okořeníme pepřem a přidáme mléko. V tuto chvíli je již frankfurtská polévka prakticky hotová a můžeme přidat přidat párky nakrájené na kolečka. Chvíli ještě povaříme a dozdobíme petrželkou.

O receptu Frankfurtská polévka 18.02.2011 18.02.2011

722x, uvařeno: 2x

renca5

 

Frankfurtská polévka

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang