Abruzská hruška – recept

Počet osob:

4

Ingredience:

4 hrušky 200 g žervé 50 g pistáciových oříšků 1 vanilkový cukr

1 citron

Postup:

Dobře vyzrálé hrušky omyjeme, osušíme a podélným řezem rozkrojíme na poloviny. Z obou půlek hrušek vyřízneme jadřinec a vnitřek hrušky pokapeme citronovou šťávou. Dále si ušleháme vanilkový cukr s žervé a touto směsí naplníme poloviny hrušek. K plnění používáme cukrářské zdobítko, z něhož vyšlehaný krém vytlačujeme. Nakonec si nasekáme pistáciové oříšky, kterými hrušky posypeme.

O receptu Abruzská hruška 20.08.2010 11.10.2011

 

Abruzská hruška

Copyright © 2023 Human.cz. Všechna práva vyhrazena. | Nakódoval Leoš Lang